Rademakers Elektrotechniek is in 2005 opgericht door Gijs Rademakers. Na vele jaren als servicemonteur gewerkt te hebben, werd het tijd om een eigen bedrijf op te zetten. Een bedrijf dat zich kenmerkt door innovatie en ontwikkeling. Dat ziet u ook terug in ons aanbod.

Wij zijn gespecialiseerd in advies en ontwerp, aanleg en onderhoud van elektronische installaties, duurzame technieken, datasystemen en beveiligingssystemen.

In de huidige maatschappij is steeds meer aandacht voor maatschappelijk verantwoord leven en duurzaamheid. Wij bewegen hier continu in mee en u garanderen u de beste kwaliteit. Bent u op zoek naar LED verlichting, zonnepanelen of een warmtepompsysteem? Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Tevens kan ons specialistisch team voorzien in subsidieaanvragen en inspecties.

Wij bieden voor iedereen een oplossing op maat. In de jaren hebben wij onder andere gewerkt voor dokter- en fysiopraktijken, gemeentes, autobedrijven, modehuizen, restaurants en particulieren.

Kiezen voor Rademakers Elektrotechniek is kiezen voor de beste service en een grote betrokkenheid bij u als opdrachtgever.

light-creative-abstract-colorful-min
Contact opnemen

Heeft u vragen? Laat dan gerust een bericht achter. Dan krijgt u zo spoedig mogelijk een reactie van ons.

Niet leesbaar? Verander tekst.